Boho Green Make-Up

Boho Green Make-Up tarjoaa laadukkaita, luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita, joissa yhdistyvät mielekkäät ja iloiset sävyt, oikeudenmukaisuus ja edulliset hinnat. Värikosmetiikan tuotteet ovat erittäin korkea pigmenttisiä ja kestäviä, joten ne soveltuvat erinomaisesti päivittäisen meikin lisäksi juhlameikkien tekoon. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja niissä on käytetty paljon luomuraaka-aineita. Osa tuotteista on vegaanisia. Tuotevalikoima koostuu silmämeikistä, huulimeikistä, meikkipohjista, puutereista ja poskipunista, kynsilakoista sekä siveltimistä.

Boho Green Make-Up välttää ns. ylipakkaamista, tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia ynnä muita ylimääräisiä pakkausmateriaaleja. Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytössä on lasi ja puu (saarnipuu). Pakkauksissa ei myöskään käytetä esimerkiksi saranoita eivätkä luomivärit tai poskipunat sisällä siveltimiä, jotta kustannukset pysyisivät mahdollisimman alhaisina - nämä toimenpiteet mahdollistavat kuluttajalle edullisemman hinnan sekä ekologisemman lopputuotteen.

Boho Green Make-Up on sitoutunut kunnioittamaan luontoa, terveyttä ja planeettamme eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Kaikki Bohon tuotteet ovat COSMEBIO-sertifioituja.
Voit varata konsultointiajan tutustuaksesi meikkeihin. Katsomme juuri sinulle sopivat sävyt ja tuotteet tarpeidesi mukaan.

BOHO luonnonkosmetiikka luomiväri

Kiinnostuitko, lähetä viesti

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelin (pakollinen)

    Aihe

    Viesti