Eidellen Hair Hold Mist vahva hiuskiinne

38,00 

Vahva, joustava pito kampauksellesi koko päiväksi, ekologisesti.
Eidellen hiuskiinne syntyi intohimosta toimivaa luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Innoittajana tälle ekokampaajan suunnittelemalle tuotteelle, on seuraava sukupolvi, joka antoi inspiraation myös nimeen. Toimivaa hiuskiinnettä on ollut vaikea löytää luonnonkosmetiikan saralta. Moni tuote kiinnittää hiukset, mutta on tahmea tai rasvainen. Jotkut jättävät hiuksen pintaan jäämiä, jotka eivät tavallisessa sampoopesussa poistu.

Ekologinen, täysin vegaaninen koostumus
Muoviton koostumus, pullo kierrätettävää alumiinia. Kaikki alumiini on kierrätettävää melkeinpä loputtomasti. Sisällä pullossa on sekoitinkivi, jonka tehtävä on sekoittaa ainesosat hyvin yhteen. Tämä kivi on suomalaista peruskalliota Suomen Hankoniemeltä. Jokaisessa pullossa on siis palanen Suomea. Kehitetty Suomessa, suomalaisen kampaajan toimesta. Tuote on valmistettu Suomessa, Riihimäellä, Flow Kosmetiikan tehtaalla. Etiketit on painatettu Suomessa, ekologisessa painotalossa.

Ingredients:
Aqua, Alcohol Denat, Acacia Senegal Gum, Glycerin, Cocos Nucifera Fruit Extract, Fragaria Ananassa Fruit Extract, Alcohol, Xanthan Gum, Citrus Limon Peel Oil, Citral, Limonene.

38,00 Lisää ostoskoriin

 Miksi Eidellen?

Ei vain hiuskiinne

Tuotetta voi käyttää perinteisen hiuslakan tavoin kiinnittämään valmiin kampauksen, mutta se taipuu myös kampausnesteeksi esimerkiksi hiusten tyvialueelle ennen föönausta, jolloin se antaa tukea ja volyymia. Tuote on loistava pitkien hiusten kiharoiden viimeistelyyn joustavuutensa ansiosta. Jos hiusten tyveen kaivataan tupeerausta, kannattaa suihkauttaa hiuskiinnettä ensin hieman tuomaan kitkaa, jolloin tupeeraus pysyy paremmin. Monikäyttöiset tuotteet ovat käytännöllisiä. Kun yksi tuote tekee monta asiaa, ei kylpyhuoneeseen tarvitse hankkia pitkää rivistöä tuotteita. Eidellen hiuskiinne ei tahmaa tai rasvoita hiuksia. Se ei sisällä raaka-aineita, jotka pinttyisivät hiuksiin. Hiuskiinne peseytyy helposti pois hiuksista. Hiuskiinne antaa kuitenkin upean luonnollisen kiillon kampauksellesi.

Ponnekaasuton hiuskiinne on erittäin riittoisa. Suihkutat vain sitä tukea tarvitseville alueille n. 40 cm päästä hiuksista. Ravista tuote hyvin ennen käyttöä. Kun kuulet kiven kilisevän tuotteen sisällä, tiedät että ravistat tarpeeksi. Muista sulkea korkki käytön jälkeen. Jos suutin tukkeutuu, irrota suutin ja huuhtele sitä kuuman, juoksevan veden alla hetki.

Haluatko ottaa yhteyttä? Klikkaa tästä.

Ammattilainen! Haluatko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä tästä.