Ekokampaamo

Phyt´s - ranskalaista luonnonkosmetiikkaa

Phyt´s hoitokokonaisuudet sisältävät valtavan määrän kasvikunnan aktiiviaineita, jotka hellivät ja stimuloivat ihoa. Hoitokokonaisuudet ovat pitkälle mietittyjä, eikä asiakkaan tarvitse tietää, mitä hänen ihonsa tarvitsee. Phyt´s ja ammattitaitoinen kosmetologi tietävät. Phyt´sin valikoimasta löytyy myös täydelliset kotihoitotuotteet täydentämään ja jatkamaan hoitolassa toteutetun hoidon vaikutuksia. Kosmetologi suosittelee sinulle oikeat tuotteet kotihoitoon.

Phyt´s on 100% luonnonkosmetiikkaa vuosikymmenien kokemuksella. Ranskalainen sarja on ollut markkinoille jo 48 vuoden ajan, säilyttäen koko sen ajan tiukat kriteerinsä kosmetiikan laadussa. Phyt´s tuotteita on hoitoloissa jo yli 50 maassa ja kiinnostus laajenee koko ajan. Myös arvostettu kosmetologikoulu Francoise Morice otti ihonhoitosarjan opetushoitolaansa käyttöön vuonna 2012. Phyt´sillä on oma laboratorio, jossa kehitetään jatkuvasti uusia tuotteita ja raaka-aineita. Laadun takeena on ranskalainen Qualite France -sertifikaatti ja kaikki tuotteen on ekosertifioitu Cosmebion valvonnassa. Ammattilaisten hoidoissa käyttämät tuotteet paine-pakataan hygienisesti lasiampulleihin aktiiviaineiden kanssa. Tämä takaa tuotteen ekologisuuden ja käytännöllisyyden sekä huikean säilyvyyden. Hävikki on täten mahdollisimman pieni.

Soin revitalisant Anti-Pollution kasvohoito

Iho voi muuttua sameaksi ja elottomaksi monesta syystä. Sairastelu, stressi, ilmansaasteet sekä vääränlaiset, elimistöä rasittavat elintavat voivat vaikuttaa ihoon negatiivisella tavalla. Ihon kimmoisuus ja kuulaus heikkenee ja iho voi näyttää kalpealta ja huonokuntoiselta. Ihon hapensaanti heikkenee muun muassa liian vähäisestä veden juomisesta ja valvomisesta. Reviderm Anti-Pollution hoito stimuloi ihon toimintoja, parantaa ihon hapenkulkua, aktivoi verenkiertoa ja virkistää. Hoito on tehokas elvyttäjä harmaalle ja väsyneelle iholle. Myös iho, joka joutuu alttiiksi runsaalle saastekuormalle, hyötyy hoidosta.

Phyt´s suosittelee sarjahoitoa: 6 hoidon sarja / 1 x vko. Ylläpito 1 x kk.

Muutamia hoitokokonaisuuteen kuuluvia raaka-aineita: mustikka, rosmariini, timjami, sypressi, vehnänalkioöljy, aloe vera, E-vitamiini ja paljon muuta.

1,5h 95€

Soin Aqua Phyt´s

Kuivuutta voi esiintyä kaikilla ihotyypeillä, jopa rasvaisella. Kuiva iho kärsii kosteuden puutteesta ja on siten altis ihoärsytyksille. Kuiva iho ei kestä mekaanista rasitusta yhtä hyvin kuin terve, kosteutettu iho. Ihon kosteustasapaino voi häiriintyä monesta syystä:

- Liian vähäinen veden juonti, ympäristötekijät (kylmyys, tuuli, aurinko, saasteet), koneellinen ilmastointi autossa ja sisätiloissa. Nämä tekijät heikentävät ihon suojamekanismeja. Hormonaaliset muutokset vaikuttavat ihoon voimakkaasti.

- Vanhetessa ihon toiminta muuttuu ja kosteuspitoisuus laskee, koska hyaluronihapon määrä ihossa vähenee.

- Vääränlaiset ihonhoitotuotteet tai -rutiinit voivat kuivattaa ihoa voimakkaasti.

Aqua Phyt´s hoito lisää ihon kosteuspitoisuutta sekä pehmittää ja vahvistaa ihoa. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Phyt´s hoidoissa käytettävä hyaluronihappo on valmistettu maissi- ja vehnäuutteesta käymisprosessilla streptococcus-bakteerin avulla. Streptococcus -bakteeri esiintyy luonnollisena ympäristössämme. Hyaluronihappo on tärkeä ainesosa kehon tukikudoksissa. Erilaiset tekijät voivat vähentää hyaluronihapon määrää kehossa. Hyaluronihapon rakenne kykenee pidättämään itseensä 20 kertaa oman painonsa verran vettä. Se siis toimii kuten biologinen sieni! Tämän molekyylin kapasiteetti antaa kuiduille joustavia ominaisuuksia. Hyaluronihappo toimii ihossa kuten vesi, mutta vaikutus kestää pidempään, koska se myös estää kosteuden haihtumista ihosta.

Aqua Phyt´s varastoi elävää kosteutta ihoon, korjaten kuivunutta ihoa, uudistaen ja ylläpitäen ihon elastisuutta. Uudessa Aqua- linjassa on kahdenlaista hyaluronihappoa, matala- ja korkeamolekyylistä, jolloin saadaan tehokas vaikutus ihon joka kerrokseen.

Phyt´s suosittelee 6 viikon hoito-ohjelmaa: 1x / vko 6 viikon ajan

Keskeiset raaka-aineet: Hyaluronihappo ja Aloe Vera

1,5h 107€

Soin Capyl

Hoito herkälle ja cuperoottiselle iholle. Ihon pienten pintaverisuonten laajenemista aiheuttavat moninaiset tekijät. Esimerkiksi ilmojen jatkuva vaihtelevuus, runsas saunominen, tupakointi, alkoholi sekä ammatit, joissa iho on jostakin syystä altistunut voimakkaille aineille. Nämä tekijät aiheuttavat ihon pinnassa olevien hiusverisuonten laajenemista ja se ilmenee punaisuutena esimerkiksi poskipäissä ja nenässä.

Soin Capyl hoito vahvistaa hiusverisuonistoa, tasapainottaa ihon toimintoja ja rauhoittaa herkkää ihoa.

Phyt´s suosittelee 6 viikon hoito-ohjelmaa.

Muutamia hoidossa käytetyistä raaka-aineista: hasselpähkinäöljy, siankärsämö, frankinsense, rosmariini, pomeranssi ym.

1,5h 95€

Soin Aromaclear

Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon tasapainottava ja tulehduksia ehkäisevä hoitolahoito. Rauhoittaa ja desinfioi ärtyneitä talipaukamia sekä hillitsee ihon runsasta talineritystä. Hoito normalisoi ihon toimintoja. Erittäin tehokas hoito akneiholle. Hoidon yhteydessä iholle tehdään mekaaninen ihon puhdistus.

Hoito suositellaan tehtäväksi kerran kuukaudessa ylläpitävänä hoitona.

Muutamia hoidossa käytettäviä raaka-aineita: sitruuna, eukalyptus, merisuola, timjami, kamferi, valkoinen-, keltainen- ja vihreä savi.

1,5h 95€

Phyt´s Panacée Le Soin

Luxuskasvohoito

Hoito on tarkoitettu erityisesti vanhenevalle iholle. Sopii myös vääränlaisten elintapojen (aurinko, alkoholi, tupakka, lääkkeet, runsas sokerinkäyttö ym.) aiheuttaman ihon ennenaikaisen vanhenemisen hoitoon. Ikääntyvä iho vaurioituu herkästi. Verinahan kollageeni vähenee, iho kuivuu ja verisuonet rikkoutuvat helpommin. Iän myötä myös sidekudoksen elastiinin määrä vähenee. Tämä näkyy ihon kimmoisuuden vähenemisenä sekä pieninä hienoina juonteina esimerkiksi poskilla, suupielissä ja silmäluomissa. Silmänurkkien naururypyt ovat eri asia. Ne aiheutuvat lihastoiminnasta.

Ihon pigmentoituminen liittyy myös ihon vanhenemiseen ja se johtuu hormonitoiminnasta. Solunjakautuminen on hidastunut ja vapaiden radikaalien aiheuttamia solutuhoja syntyy jatkuvasti. Tällainen iho on altis eri viruksille ja ihosairauksille.

Panacée kasvohoito toimii tehokkaasti kaikissa ihon vanhenemisprosesseissa. Hoidolla vaikutetaan ihokerrosten, dermiksen ja epidermiksen, koheesioon eli viestitykseen. Solutoiminta aktivoituu, kosteuspitoisuus lisääntyy ja ihon kimmoisuus paranee.

Panacée luxushoito-ohjelma on erikoishoito aikuiselle iholle, +40. Suositellaan 6 hoidon sarjana.

Muutamia hoidossa käytettäviä raaka-aineita: alppitähti, ruusuvesi, ruusu-uute, ruskea levä, mehiläisvaha, ym.

2h 139€

Spa Jalkahoito Phyt´s Instant Douceur Mains ou Pieds

Hemmotteleva ja rentouttava spa-jalkahoito. Sisältää jalkakylvyn, mahdollisten kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, rentouttavan hieronnan sekä myös naamion hellimään jalkojesi ihoa.

1h 15 min 70€

Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu

Refectocil Sensitive värituotteella saadaan väriä ripsiin ja kulmiin ilman ppd:tä. Kaksivaiheinen väri on hellävarainen ja pitkäkestoinen. Ripsien ja kulmien värjäykset voidaan tehdä hoidon yhteydessä.

Sokerointi

Karvanpoistomenetelmä myös herkkäihoisille. Sokeri myös kuorii ihon hellävaraisesti. Ihokarvojen poisto voidaan tehdä sokerilla kaikkiin kehonosiin. Käytettävä sokeri on ekologinen tuote, jonka ainesosat ovat luonnosta peräisin. Käytämme suomalaista Skin Candy sokerointisarjaa!

Ethän kuori ihoa yhtä päivää ennen tai jälkeen sokeroinnin.

Lähetä kysely

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelin (pakollinen)

    Aihe

    Viesti