MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT

Tilauksen vahvistus

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, josta ilmenee tilauksen sisältö, summa sekä arvioitu toimitusaika. Tekemällä tilauksen hyväksyt toimitusehdot. Muistathan siis lisätä sähköpostiosoitteesi tilausta tehdessäsi.

Toimitukset

Tilaukset toimitetaan Matkahuollon kautta Jako-, Bussi- tai Lähellä-pakettina. Tilaukset lähtevät varastolta 7 päivän kuluessa tilauksesta. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle.

Palautukset

Tuotteen voi palauttaa 14 vrk:n sisällä vastaanottamisesta. Vain avaamattomat ja täysin myyntikuntoiset tuotteet voi palauttaa. Jos tuotteessa on selkeä virhe, ota yhteyttä nettisivujen kautta myyjään (yhteydenottolomake) 7 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Palautusosoite:
Eco Salon Amla
Raatihuoneenkatu 8C
06100 Porvoo

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com

Yhteydenottolomake

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelin (pakollinen)

    Aihe

    Viesti