Shampoo Lakrits 250 ml

32,50 

Lakritsishampoo häivyttää keltaista vivahdetta harmaista hiuksista. Auttaa ja rauhoittaa myös hilseilyä ja ärsyyntynyttä hiuspohjaa. Lakritsishampoo on hyvä normaaleille ja rasvaisille hiuksille. Sisältää eteerisiä öljyjä.
Koko: 250 ml

Hinnat sis. alv 24 %. Toimituskulut lisätään hintaan.

Tuotetunnus (SKU): 00 03 01 02 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

La Cordier sampoot valmistetaan Ruotsissa ja niihin käytetään tarkoin valikoituja kasviperäisiä raaka-aineita. Tuotteita myös valmistetaan pieni erä kerrallaan, jotta asiakkaalle päätyvä tuote olisi mahdollisimman tuore. Osa yrteistä on paikallisia eli ne viljellään Ruotsissa, esimerkiksi puna-apila.

Pesuohje: La Cordier sampoot eivät vaahtoa pestessäsi hiuksia kuten muut sampoot. Pestessä hiuksia tulee vaahdotus tehdä kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla tarvitaan ½-1 teelusikallinen sampoota hiusten pituudesta ja likaisuudesta riippuen. Toisella kerralla sampoota tarvitaan vain noin kaksi pisaraa ja tällä kerralla hiukset puhdistuvat. Tällainen pesu antaa sampoosta aivan eri tunteen. Ota hieman vettä sampoon kanssa käteen ja hiero vaahdoksi ennen kuin laitat sitä hiuksiin. Muista kastella hiukset kunnolla ennen kuin aloitat sampoolla pesun.

Lisätiedot

Paino 300 g
Mitat 70 × 35 × 170 mm