Eidellen Hair Hold Mist – vahva hiuskiinne

38,00 

Eidellen Hair Hold Mist – vahva hiuskiinne on suomalaisen ekokampaajan kehittämä monipuolinen hiuslakka. Hiuskiinne antaa joustavan, mutta vahvan pidon kampaukselle koko päiväksi sekä luonnollisen kiillon hiuksillesi.

 

Muoviton ja vegaaninen koostumus ei kerrostu hiuksiin vaan peseytyy helposti pois sampoopesulla. Hiuskiinnettä voidaan käyttää myös kampausnesteen tavoin hiusten tyveen ennen föönausta. Tällöin saadaan kuohkeutta tyveen sekä kitkaa, jos hiuksia tarvitsee tupeerata esimerkiksi kampauksen pohjatyönä.

 

Pullossa on pieni sekoitinkivi, joka on palanen suomalaista peruskalliota. Louhittu Suomen eteläisimmältä niemeltä, Hankoniemeltä. Kiven tarkoitus on sekoittaa tuotetta ennen käyttöä. Ravista tuote siis hyvin!

 

Käyttö:  Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä niin, että kuulet kiven kilisevän pullossa. Suihkuta tuotetta hiuksiisi n. 40 cm päästä niin kohtiin, jotka mielestäsi tarvitsevat tukea. Kyseessä ei ole aerosolipullo, joten annan tuotteen kuivua hetki hiuksissasi. Muista laittaa käytön jälkeen korkki kiinni, jotta sumutin ei tukkeudu.

 

Jos pullon sumutin menee tukkoon, toimi seuravasti: Irrota korkki ja sumutin. Laita sumutin kuuman veden alle ja huuhtele. Voit myös pumpata kuumaa vettä pumpun läpi, jolloin pumppu puhdistuu. Kiitä sumutin takaisin ja jatka kovaa käyttöä!

Hinnat sis. alv 24 %. Toimituskulut lisätään hintaan.

Paytrail

Kuvaus

INCI:

Aqua, Alcohol Denat, Acacia Senegal Gum, Glycerin, Cocos Nucifera Fruit Extract, Fragaria Ananassa Fruit Extract, Alcohol, Xanthan Gum, Citrus Limon Peel Oil, Citral, Limonene.

Sisältää eteerisiä öljyjä.

Säilytys huoneenlämmössä.

Pullo on täysin kierrätettävä.

Valmistaja KH Cosmetics Oy

Lisätiedot

Paino 283 g (gramma)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eidellen Hair Hold Mist – vahva hiuskiinne”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eidellen Hair Hold Mist – vahva hiuskiinne”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *