Kosteutta talvihiuksille

Talvella hiukset tarvitsevat hieman erilaista hoitoa, kuin kesäaikaan. Voimakkaampi ilmanvaihto sisätiloissa ja kuiva lämmin puhallusilma esimerkiksi autossa ovat omiaan kuivattamaan hiusta ja tekemään niistä sähköiset. Tässä muutama vinkki, miten voit helpottaa hiuksiesi oloa (ja omia aamuja 😉 )

 

Ensinnäkin hiukset tulisi pestä, kun ne ovat oikeasti likaiset. Ei kannata pestä hiuksia varmuuden tai tavan vuoksi. Toki joskus tulee tilanteita, joissa täytyy poiketa pesurytmistä, mutta tässäkin asiassa kokonaisuus on se, joka ratkaisee.

 

Talviaikaan kannattaa valita kosteuttava sampoo, joka helli hiusta ja hiuspohjaa. (Kyllä, se iho myös siellä hiusten alla on tärkeä!) Tähän tarkoitukseen sopivat esimerkiksi John Masters Organicsin Evening Primrose sampoo tai La Cordierin Rödklöver sampoo. Molemmat ovat riittoisia ja erittäin hellävaraisia. Molemmat sampoot myös sisältävät paljon kasviöljyjä, jotka ovat tehokkaita hiusten ja ihon kosteuttajia.

 

Kuivalle ja hieman ärtyneelle hiuspohjalle sopii mainiosti John Masters Organicsin Sinc & Sage sampoo. Tuote on sarjan hoitavin sampoo, joka kuitenkin pesee hiukset puhtaiksi ja kevyiksi, rauhoittaen samalla kutiavaa ja mahdollisesti hilseilevää hiuspohjaa. Tällä tuotteella uskaltaa pestä hiukset hieman useamminkin.

 

Sampoon kaverina täytyy tietenkin olla hoitoaine, jotta pH saadaan balansoitua ja hiussuomu suljettua. Hoitoaine auttaa myös vähentämään sähköisyyttä.

 

Sampoosuositukset talvihiuksille!

 

John Masters Organics Evening Primrose sampoo

John Masters Organics Sinc & Sage sampoo

La Cordier Rödklöver sampoo

 

Tee tilauksesi jo tänään!