Öljy ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa vol. 2

Mainitsin edellisessä aiheeseen liittyvässä kirjoituksessani yhden ongelman hiusten kanssa talvella. Nimittäin sähköistymisen. Olet varmasti kokeillut monia ja taas monia kikkoja sähköisyyden taltuttamiseen. Ratkaisu voi taas löytyä lähempää kuin luuletkaan!

Kasviöljyt vähentävät sähköisyyttä hiuksissa todella tehokkaasti. Tässä tapauksessa en tarkoita täysimittaista öljyhoitoa vaan nopeaa niksiä, joka onnistuu joka aamu.

Öljyä voi laittaa pienen pisaran hiuksiin jo pesun jälkeen, mutta monesti hiustenkuivaaja sähköistää hiuksia uudelleen. Siksi suosittelenkin, että laitat öljyä kuivaan hiukseen. Saatat ajatella nyt, että joudut laittamaan pipon päähäsi työpäivän ajaksi. Öljyhän tekee rasvaisen näköiseksi!

Salaisuus piilee annostuksessa.

Tee näin:

- Öljyä tulee laittaa aivan minimaalinen määrä. Ota öljyä pienen pieni pisara

- Hiero öljyä käsissäsi hieman. Käsissäsi saa näkyä vain hentoinen kiilto öljystä. Jos öljyä näkyy kertyneen joihinkin kohtiin, sinulla on liikaa öljyä käsissäsi ja lopputulos on rasvainen. Pyyhi osa pois.

- Haro kevyesti sormilla kuivia hiuksiasi. Tyveen ei ole tarkoitus levittää.

- Hiero taas hieman käsiä yhteen ja toista edellinen.

- Kun näyttää, että käsissäsi ei ole enää juurikaan kiiltoa, voit ihan reilusti puristella hiuksiasi koko kämmenellä. Tarkoitus ei ole tuhota kampausta, vaan taltuttaa pituudet ja latvat leijumasta.

Näin saat sähköisyyttä poistettua sekä annat hiuksille suojaa ja kiiltoa päiväksi!