Zao Organic Makeup meikki-ilta 24.10.2019

Zao Organic Makeup

Loppuvuoden juhlakausi lähestyy uhkaavasti. Vastahan oli juhannus... Juhlakauden kunniaksi Amlaan on rantautunut ihana meikkiuutuus Zao! Zao on laaja meikkisarja, joka vastaa vaativan nykynaisen vaatimuksiin. Meikkipohjia on monenlaisia, samoin huulipunia. Pidit sitten peittävämmästä tai kevyemmästä, Zaolta löytyy vaihtoehto varmasti. Myös ihon valmistelu meikkiä varten on otettu huomioon ja sarjasta löytyykin primerit silmille sekä kasvojen iholle muutenkin.

Zaon meikkejä on ollut Suomessa saatavilla muutaman vuoden ajan. Jo näiden muutaman vuoden aikana on sarjassa tehty monia huikeita ekologisia uudistuksia. Lähes kaikki tuotteet on päivitettävissä samaan pakkaukseen eli voit ostaa tuotteen loppuessa refill -tuotteen. Esimerkiksi lempihuulipunasi loppuessa ei tarvitse ostaa kokonaan uutta pakkausta. Voit hankkia vain "sisäosan" huulipunahylsyyn. Täten vähennetään raaka-ainemenekkiä pakkauksen osalta. Ekologista. Refill -tuote on myös asiakkaalle edullisempi. Ihan win-win tilanne!

Nyt pääsisit kokeilemaan meikkejä omin pikku kätösin! Eco Salon Amlassa järjestetään meikki-ilta Zaon teemalla 24.10.2019 klo 18-20 ja olet siis lämpimästi tervetullut. Illan aikana käymme läpi millaisia tuotteita meikkisarja sisältää, miten niitä kannattaa käyttää ja näet myös yhden demotyön silmämeikistä. Katsotaan hieman läpi tärkeitä pointteja juhlameikistä silmien osalta. On myös mahdollisuus ottaa yksilölliset tuotesuositukset juhlameikkiin, omalle ihosävylle sopivat tietysti.

Paikalla on myös Zaon uusi maahantuoja kertomassa miksi ihastui sarjaan. Ja jos olet aikaista sorttia joululahjojen hankinnassa, niin tämä on oiva tilaisuus hankkia tuotepakettia lahjaksi tai vaikka lahjakorttia meikkiostoksille.

Nappaathan siis ystäväsi, äitisi, anoppisi, siskosi, tai vaikka nämä kaikki mukaan ja tule tutkimaan laadukasta ekomeikkisarjaa. Tilaisuudessa myös pientä purtavaa, kahvia / teetä.

Olisi erittäin tärkeää, että ilmoittaisit tulostasi, jotta osaan varautua tarjottavien kanssa. Ilmoittautua voi tekstiviestillä numeroon 0400 292209. Ilmoittautumiset 22.10. mennessä.

 

Nähdään meikkien merkeissä!

Kaisa / Eco Salon Amla